Mijn Ervaring met een 200-uur Yoga Opleiding in Rishikesh, India

In oktober 2022 vertrok ik naar Rishikesh, India, voor een intensieve 200-uur Hatha Yoga Opleiding. Ik vond het best lastig om een geschikte opleiding te vinden in India en een keuze te maken. Ik kon niet zoveel informatie vinden van mensen die hun persoonlijke mening deelden. Ik kwam natuurlijk wel google advertenties van Ashrams tegen en google reviews. Deze kunnen toch best makkelijk gemanipuleerd worden en ik had meer behoefte aan een plek waar ik via via terecht kon komen. Ik had dus zelf veel behoefte gehad aan een soortelijke video. Ik ben, na veel rondvragen in mijn netwerk, bij deze Ashram terecht en daarom besloot ik om mijn eigen ervaring te delen in een video. Spoiler alert: mijn tijd in Rishikesh was geweldig en is een geweldige bestemming voor een Yoga Opleiding in India.

Mijn ervaring in India was zo goed dat ik in November 2023 een 300-uur Vinyasa Flow Yoga Opleiding heb gedaan 🧘🏼‍♀️✨. Dit keer in Agonda, Goa. Hier lees je meer over mijn ervaring met deze 300-uur vinyasa flow opleiding in India. Als je overweegt om een Yoga Opleiding in India te volgen, kan ik met vertrouwen zeggen dat dit een transformerende ervaring zal zijn.

Namaste 🙏✨.