Dit zijn de 5 beste plekken voor Yoga in Haarlem

Woon je in Haarlem of kom je misschien voor een weekend? Pak dan lekker een yogales mee, want dat geeft een extra dimensie aan je dag/stedentripje. Er zijn zoveel leuke opties voor Yoga in Haarlem. Daarom zet ik graag mijn favorieten voor jou op een rijtje!

1. The Human Fabrique

Wat een fijne plek is The Human Fabrique! Van super fijne yoga- en pilates lessen tot aan prachtige workshops en adem cirkels. Leuk om te weten; ze starten binnenkort ook met yogaopleidingen! Deze plek heeft voor mij ook geschiedenis. Ik had hier namelijk altijd buitengym toen ik op de middelbare school zat (dit was de kantine). Angie heeft er een prachtige plek van gemaakt! Een plek waar je lekker kan zweten of juist tot rust kan komen. Leuke bijkomstigheid, een trial class kost je maar 9,-! Ik zeg; doen!

Fotocredits: The Human Fabrique

2. Glow Yogastudio

Glow Yogastudio ligt in het centrum van Haarlem en heeft een prachtig lesaanbod. Glow Yogastudio is echt een begrip in Haarlem en biedt ook een 200 en 300-uur yoga opleiding aan. Ook geven ze nu steeds meer yogafilosofie lessen, heel erg leuk! Verder worden er ook andere leuke workshops georgainseerd met internationale yogadocenten. Ik sta hier minimaal 2 a 3x per week op de mat! Je kan er een gratis proefles doen. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Glow yogastudio haarlem
Fotocredits: Glow Yogastudio

3. Yoga Innerwork

Yoga Innerwork startte bij mijn ouders in de straat en is uitgegroeid tot een prachtige studio in het Kleverpark. Super mooi om te zien! Je kan hier een grote verscheidenheid aan yogalessen volgen, maar ook workshops en andere trainingen. Zo kun je hier bijv. hatha, vinyasa en yin Yoga volgen. Lees hier meer over verschil is tussen hatha en vinyasa Yoga. Een proefles volg je al vanaf 10,- of boek een les via OneFit! Zeker de moeite waard!

yoga innerwork haarlem
Fotocredits: Yoga Innerwork

4. Bluebirds

Wat een plaatje van een yogastudio is dit! Bluebirds Haarlem ligt heel dicht bij Haarlem Centraal en is makkelijk te bereiken. Het is in alle drukte een oase van rust. Je kan hier helemaal tot rust komen door bijv. yin yoga of meditatie of je juist lekker in het zweet werken met een vinaysa les. Ze hebben een leuk introductietarief of gebruik je OneFit abonnement! Bluebirds zit ook in Amsterdam, dus daar kan je ook voor kiezen.

Fotocredits: Bluebirds Haarlem

5. De Yoga Tempel

De Yoga Tempel bestaat al 12,5 jaar! Het is een prachtige en gezellige studio in hartje Haarlem met vele vormen van yoga. De yogalessen zijn geschikt voor iedereen: de Yoga Tempel biedt lessen aan voor beginners, maar ook voor (ver) gevorderden. En zoals ze zelf zeggen, hun docenten ‘leven het yoga-pad’. Zeker de moeite waard om een les te gaan volgen. Dit kan bijvoorbeeld ook via OneFit of Classpass.

De Yoga Tempel Haarlem
Fotocredits: De Yoga Tempel

Yoga in Haarlem: genoeg opties!

Dit zijn wat mij betreft de beste plekken voor Yoga in Haarlem. Mis je jouw favoriete yoga studio in Haarlem? Laat dan even een reactie achter of stuur mij een bericht! 🙂

Eén reactie

  1. Pingback:Ontspannen met Yoga: 5 tips voor meer ontspanning tijdens yoga

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *